Mestre stress med 5 enkle øvelser

Ta kontroll på stresset før stresset har kontroll på deg.

Når stresset står i veien for livet

Sliten, av og til helt på felgen. Du lurer på hvor lenge du kan fortsette å ha det sånn; hverdagen tar helt knekken på deg. 

Du lengter etter helg og ferie, selv om du nettopp kom fra ferie. Livet du drømte om er et fjernt minne,

Jeg gir deg 5 enkle øvelser som du kan bruke for å ta kontroll over stresset, slik at du igjen har energi til å gjøre dagene gode.

Jeg vil ta kontroll på stresset!

Slik skapte jeg et nytt liv

Hei, jeg er Veslemøy.  Som sosialarbeider, familieterapeut og pedagog, har jeg hjulpet mennesker i ulike livskriser i mer enn 30 år. 
På et tidspunkt gikk jeg selv i bakken etter et hardt møte med den berømmelige veggen. Jeg prøvde "alt" for å finne tilbake til meg selv igjen, kom meg på beina og fikk det til på et vis, men det kostet alt jeg hadde . Jeg fungerte utad, men hjemme var jeg alltid sliten, trøtt og utmattet. Sofaen var det eneste som fristet etter jobb.
Slik gikk jeg i mange år - til jeg oppdaget mindfulness og meditasjon, pust og enkle øvelser som gir mer energi. Da fikk jeg redskaper som hjalp en kronisk stresset kropp å finne hvile. Og når jeg fant hvile og avspenning kunne spenningene og smertene i skuldre, nakke og hode slippe taket.

Mindfulness og meditativ praksis har gitt meg et nytt liv. Det har gitt meg tilgang til indre ro,  sterk intuisjon og en boblende skaperkraft. 

 
Jeg vil ta kontroll på stresset!

Mestre stress med 5 gratis øvelser!


✔️ 3 måter å roe stress her og nå.

✔️ Lær å observere pusten din.

✔️ Pust deg til dyp hvile og avspenning i kroppen.
Jeg vil ta kontroll på stresset!